Canal Ètic

Si voleu denunciar algun fet que creieu que ha de conèixer el Comitè Ètic d’UPCnet, fer alguna consulta o enviar un suggeriment, utilitzeu aquest canal.

Què és el Canal Ètic?

El Canal Ètic és un component fonamental del nostre model de prevenció i control que, d’acord amb l’article 31 bis del Codi Penal, inclou les mesures adequades per prevenir, reduir, detectar i actuar contra la comissió d'irregularitats, infraccions de normatives i infraccions penals a UPCnet.

Facilita a totes les persones de la companyia, així com a tercers, un mitjà per notificar de bona fe, i sobre la base d'indicis raonables, aquelles circumstàncies que puguin comportar un incompliment, irregularitat o infracció penal, així com qualsevol altra situació, debilitat o dubte relacionat amb el nostre Codi Ètic.

Com funciona?

El Canal Ètic regeix pels següents principis:

100% confidencial

Es garanteix en tot moment la confidencialitat de la identitat de la persona que fa ús del canal i es possibilita que la persona pugui mantenir la seva identitat anònima.

100% seguiment

Es conserva un registre amb totes les comunicacions rebudes, de les respostes donades i de les accions que es prenguin, garantint la confidencialitat.

100% confiança

Tothom té l’obligació d’utilitzar el canal de bona fe. El seu mal ús podria comportar sancions disciplinàries en cas de denúncies deliberadament falses o sense cap fonament.


Fes servir el Canal Ètic

Tria una opció
Si voleu adjuntar més d'un arxiu, cal comprimir-los en un sol arxiu

 INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  • Responsable: UPCnet, Serveis d'Accés a Internet de la Universitat Politècnica de Catalunya, SLU.
  • Finalitat: atendre consultes i sol·licituds.
  • Base legal: l'autorització mitjançant l’acceptació de la present política de protecció de dades.
  • Destinataris: no cedirem dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió, així com els altres drets reconeguts a la normativa vigent, enviant-nos un missatge a privacy upcnet.es.
  • Més informació: consulta la nostra política completa de protecció de dades.

Si ho prefereixes, també pots contactar directament amb la responsable del Canal Ètic, Marina Ruiz, presencialment, o:

  • Per correu postal: Carrer del Gran Capità 2-4, 08034 Barcelona
  • Per telèfon: 934054067