Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Nosaltres

Nosaltres

UPCnet és l'empresa de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) creada per a la prestació de serveis en tots els àmbits de les tecnologies de la informació i les comunicacions. Aquests serveis van adreçats tant a les diferents unitats de la UPC i a la resta d'empreses del Grup UPC.

Creem solucions i serveis digitals avançats que ajuden la UPC a ser més competitiva millorant la societat.

Desenvolupem les persones del nostre equip perquè siguin les i els líders tecnològics del futur. Ho fem en un bon ambient de treball i amb condicions flexibles.

La nostra expertesa tecnològica és àmplia i comprèn els àmbits de l’Analytics & Big Data, ciberseguretat, gestió del coneixement i del talent, aplicacions corporatives, Cloud Computing i serveis gestionats.

Els professionals que formen part d’UPCnet posem a l'abast de la societat l'experiència adquirida en la gestió de serveis TIC per a més de 45.000 usuaris i més de 10.000.000 d'accessos mensuals a pàgines web gestionades per UPCnet, entre d'altres.

Alhora, comptem amb la col·laboració tecnològica dels centres de recerca de més prestigi internacional en tecnologies com el Big Data, la computació d’alt rendiment o la seguretat.

Si estàs interessat a treballar amb nosaltres podràs trobar les nostres ofertes de treball a la secció Treballa amb nosaltres.