Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Nosaltres

Nosaltres

UPCnet és l’empresa de consultoria i serveis tecnològics de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech, experta en ajudar a les empreses i administracions públiques a potenciar l’agilitat de negoci mitjançant l’ús de les TIC.

A més de donar servei a la Universitat, aportem coneixement a sectors tan diversos com ara la salut, el manufacturing, els béns de consum i l’ administració pública.

La nostra expertesa tecnològica és igualment àmplia i comprèn els àmbits de l’Analytics & Big Data, gestió del coneixement i del talent, aplicacions corporatives, Cloud Computing i serveis gestionats.

Els professionals que formen part d’UPCnet posem a l'abast de la societat l'experiència adquirida en la gestió de serveis TIC per a més de 45.000 usuaris i més de 10.000.000 d'accessos mensuals a pàgines web gestionades per UPCnet, entre d'altres.

Alhora, comptem amb la col·laboració tecnològica dels centres de recerca de més prestigi internacional en tecnologies com el Big Data, la computació d’alt rendiment o la seguretat.

Si estàs interessat a treballar amb nosaltres podràs trobar les nostres ofertes de treball a la secció Treballa amb nosaltres.