Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Treballa / Pràctiques Desenvolupament Python

Pràctiques Desenvolupament Python

Empresa

UPCnet

Lloc vacant

Pràctiques Desenvolupament Python

Referència

Pràctiques Desenvolupament Python

Equip

Digital Solutions

Data publicació

19/08/2019

Data límit

30/09/2019

Descripció

Som UPCnet, l'empresa de consultoria i serveis tecnològics de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), per aquest motiu, podem aportar als nostres clients la investigació i el coneixement d'avantguarda de la UPC. Som experts en ajudar les empreses a potenciar l'agilitat de negoci mitjançant l'ús de les TIC i en acompanyar-les en el seu camí cap a la transformació digital.

Oferim incorporació immediata als nostres projectes i la possibilitat de desenvolupar la teva carrera professional amb nosaltres, on destaquen valors com el treball en equip, iniciativa, passió i curiositat. El nostre entorn de treball és àgil, flexible i dinàmic, i afavoreix la iniciativa, la creativitat i l'aprenentatge continu de les persones.

Funcions

Participarà en tasques derivades de l'evolució de les solucions UShare, la plataforma de col·laboració social, web i mòbil, desenvolupada íntegrament per UPCnet. D'altra banda, també participaràs en projectes de desenvolupament de webs o aplicacions noves basades en Plone.

Requisits

  • Estudiant d'Enginyeria Informàtica
  • Coneixements de Python.
  • Experiència amb Git.

Es valorarà

  • Coneixements de Javascript i Bootstrap.

S'ofereix

  • Pràctiques remunerades.
  • Formació contínua.
  • Possibilitats de desenvolupament professional.

Si t'interessa aquesta oferta, envia'ns el teu currículum vitae mitjançant aquest formulari. Si tens algun dubte, envia un missatge de correu electrònic a l'adreça seleccioarrobaupcnet.es.