Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Treballa / Pràctiques Desenvolupament PHP

Pràctiques Desenvolupament PHP

Empresa

UPCnet

Lloc vacant

Pràctiques Desenvolupament PHP

Referència

Pràctiques Desenvolupament PHP

Equip

Digital Solutions

Data publicació

04/09/2019

Data límit

-

Descripció

Som UPCnet, l'empresa de consultoria i serveis tecnològics de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), per aquest motiu, podem aportar als nostres clients la investigació i el coneixement d'avantguarda de la UPC. Som experts en ajudar les empreses a potenciar l'agilitat de negoci mitjançant l'ús de les TIC i en acompanyar-les en el seu camí cap a la transformació digital.

Oferim incorporació immediata als nostres projectes i la possibilitat de desenvolupar la teva carrera professional amb nosaltres, on destaquen valors com el treball en equip, iniciativa, passió i curiositat. El nostre entorn de treball és àgil, flexible i dinàmic, i afavoreix la iniciativa, la creativitat i l'aprenentatge continu de les persones.

Funcions

Participaràs en les tasques derivades del procés anual de migració de l'aplicació Atennea UPC, que és el campus virtual de la Universitat basat en el programari Moodle.

Les teves tasques estaran centrades en la programació, modificant el codi font de la plataforma Moodle. Per a cada tasca, haurà una fase d'anàlisi, presa de decisió de solució, implementació, proves unitàries i proves d'integració, que serà cíclica en el temps.

Requisits

  • Estudiant d'Enginyeria Informàtica
  • Coneixement de PHP, Javascript, bootstrap i Git.

S'ofereix

  • Pràctiques remunerades.
  • Formació contínua.
  • Possibilitats de desenvolupament professional.

Si t'interessa aquesta oferta, envia'ns el teu currículum vitae mitjançant aquest formulari. Si tens algun dubte, envia un missatge de correu electrònic a l'adreça seleccioarrobaupcnet.es.