Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Notícies / Vine a conèixer-nos al 4t Networking Talent Day

Vine a conèixer-nos al 4t Networking Talent Day

El Networking Talent Day ofereix als titulats i estudiants de màster de la UPC l'oportunitat d'entrar en contacte amb les empreses

El pròxim 9 de febrer participarem en el 4t Networking Talent Day, organitzat per UPC Alumni amb l'objectiu d'oferir als titulats i als estudiants de màster de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) l'oportunitat d'entrar en contacte amb més de 30 empreses que demanden perfils vinculats amb els àmbits de coneixement de la Universitat. D'altra banda, l'NTD ens proporciona a les empreses un espai on conèixer i entrevistar el talent que es genera a la UPC.

Es realitzaran trobades en grups reduïts i sessions de networking lliure en les quals les persones inscrites podran interactuar amb les empreses del seu interès.

Concretament, nosaltres disposarem de diferents trobades per presentar la nostra organització i la nostra oferta de llocs de treball als titulats de la UPC i els assistents tindran també l'oportunitat de plantejar-nos preguntes i presentar-se.

Si esteu interessats en assistir-hi, podeu trobar més informació sobre el funcionament d'aquesta jornada així com el formulari d'inscripció al web de UPC Alumni.