Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Notícies / Lliurat el 18è Premi per a Treballs de Recerca de Batxillerat i Projectes de Cicles Formatius de Grau Superior

Lliurat el 18è Premi per a Treballs de Recerca de Batxillerat i Projectes de Cicles Formatius de Grau Superior

Avui, 22 de setembre, ha estat lliurat aquest premi de la UPC del qual som col·laboradors i membres del jurat

Avui, 22 de setembre, ha estat lliurat el 18è Premi per a Treballs de Recerca de Batxillerat i Projectes de Cicles Formatius de Grau Superior, del qual som col·laboradors i membres del jurat.

Els premis s'han entregat avui, coincidint amb l'acte d'inauguració del curs acadèmic 2017-2018 de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a la Sala del Llac del Rectorat. Pots consultar els seus guanyadors a l'acta del veredicte del jurat.

Aquest premi, convocat anualment per la UPC, té com a objectiu potenciar l'interès de l'alumnat de batxillerat i de cicle formatiu de grau superior per les àrees d'expertesa i coneixement de la UPC i premiar la incorporació de la dimensió sostenibilista que es realitza en aquest àmbit des de les aules de secundària. El premi vol així fomentar el valor de la sostenibilitat, aplicat a la concepció i al desenvolupament dels projectes de recerca elaborats per l'alumnat de secundària, atesa la sostenibilització curricular present a totes les titulacions que imparteix la UPC.