Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Notícies / La UPC presentarà el seu onboarding gamificat d'estudiants internacionals

La UPC presentarà el seu onboarding gamificat d'estudiants internacionals

El 17/11 el gabinet de Relacions Internacions de la UPC presentarà el projecte "Onboarding", que estem desenvolupant conjuntament, a la jornada del Xè aniversari de la Comissió de Relacions Internacionals del CIC

Els pròxims 16 i 17 de novembre lComissió de Relacions Internacionals del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) celebrarà el seu desè aniversari amb unes jornades de reflexió i debat sobre els reptes de la internacionalització de les institucions d’educació superior avui dia, i, sobre quines han estat les contribucions de les universitats en aquest procés d’internacionalització de l’educació superior a Catalunya.

En aquestes jornades, que duen per nom "Noves solucions per a nous reptes", Helena Martínez, Directora de Relacions Institucionals i Internacionals de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), presentarà el projecte Onboarding, que estem desenvolupant conjuntament amb el seu gabinet, per millorar l’acollida dels estudiants internacionals de la UPC mitjançant la gamificació.

Gamifiquem l'acollida dels estudiants internacionals de la UPC

El Gabinet de Relacions Institucionals i Internacionals de la UPC, a través de la seva Oficina de Mobilitat Internacional (OMI), acull cada any els estudiants estrangers que s'incorporen a la Universitat i en facilita la seva integració a la ciutat i a la UPC oferint-los informació i assessorament sobre la seva estada.

Amb el projecte "Onboarding" estem ajudant l'OMI a millorar l'experiència d'acollida d'aquests estudiants estrangers amb una nova iniciativa basada en la gamificació. Amb una app, anomenada UPC Play, aquests estudiants disposen d'un entorn gamificat de preguntes i respostes amb informació pràctica i rellevant.

La gamificació és una estratègia de suport als processos associats al cicle de vida de les persones dins de les organitzacions. En aquest cas, com a element de suport a l'engagement de les persones en el marc dels processos d'onboarding.