Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Notícies / La UPC estrena nou web: més visual, més usable, més mòbil

La UPC estrena nou web: més visual, més usable, més mòbil

La UPC renova totalment el seu web, un projecte en el qual hem participat activament

Avui, 5 d'octubre, la Universitat renova totalment la seva pàgina web, tant pel que fa als continguts -que s'han reestructurat per facilitar la usabilitat- com des del punt de vista visual, amb un major protagonisme de la imatge. A més, el nou disseny responsiu adapta els continguts automàticament a qualsevol dispositiu mòbil.

Aquesta renovació ha estat possible gràcies a la col·laboració del Servei de Comunicació, l'Àrea TIC, UPCnet, el Servei de Personal, l'Institut de Ciències de l'Educació i el Servei de Llengües i Terminologia.

Es tracta d'un projecte que ens fa especial il·lusió per l'impacte que té a la Universitat i per haver-hi utilitzat tecnologies molt punteres. La nostra participació ha estat a molts nivells: hem acompanyat a la UPC en tot el procés i hem treballat en la definició, disseny, desenvolupament i configuració, estudi de la usabilitat, desplegament de l'arquitectura, implementació d'estratègies de millora de rendiment, auditoria de seguretat i implementació de resultats, etc.

Pots obtenir més informació sobre el nou web de la UPC en aquesta notícia de la seva Sala de Premsa.

Janet Durà - UPCnet