Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Notícies / I DevOps.UPC Conference: To convince the unconvinced

I DevOps.UPC Conference: To convince the unconvinced

El 16 de maig se celebrarà la 1a edició de la DevOps.UPC Conference, que durà per títol "To convince the unconvinced"

Estem col·laborant en l'organització de la I DevOps.UPC Conference, la primera trobada de la UPC al voltant del món DevOps, que tindrà lloc el proper 16 de maig a la sala d'actes de l'edifici Vèrtex a partir de les 8:45 hores.

DevOps és una nova metodologia de desenvolupament de software basada a millorar la comunicació, integració i col·laboració entre els professionals que desenvolupen software i els que gestionen els sistemes tecnològics, i dur a terme la seva implementació implica un profund canvi cultural i organitzatiu.

DevOps ha demostrat ser molt útil en els nous entorns de transformació digital perquè permet a les organitzacions adaptar-se als canvis d'una manera àgil i eficient. Per aquest motiu la UPC ha començat a fer els seus primers passos dirigits a implementar aquesta metodologia en els seus processos de desenvolupament de software. La I DevOps.UPC Conference té com a objectiu fer-ne difusió entre tots els estaments de la Universitat per tal d'aconseguir la seva adopció de manera progressiva.

Podeu trobar tota la informació de la jornada en el següent enllaç: https://devopsupc.splashthat.com(obriu en una finestra nova)


Emilio Ampudia Martin - UPCnet

Comitè Organitzador "I DevOps.UPC Conference"