Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Notícies / Guanyadors del V Premi a l’Empresa Innovadora en mesures de Temps i Conciliació

Guanyadors del V Premi a l’Empresa Innovadora en mesures de Temps i Conciliació

Aquest guardó, atorgat per l'Ajuntament de Barcelona, reconeix aquelles empreses que aposten per la conciliació familiar i laboral dels seus treballadors

Dimarts 21 de febrer vam ser guardonats amb el "V Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps" de l'Ajuntament de Barcelona, en la categoria d’entre 51 i 250 treballadors, com a reconeixement al programa d'iniciatives People First! que estem duent a terme tant a UPCnet com a IThinkUPC amb l'objectiu de facilitar el desenvolupament professional i personal de les persones de les dues empreses.

Entre les mesures posades en marxa dins del nostre programa People First! hi ha la jornada intensiva durant totes les vacances escolars, jornada intensiva tots els divendres de l’any, flexibilitat horària d’entrada i sortida, còmput setmanal i mensual de la jornada de treball i el teletreball. També hem ampliat el permís de maternitat (set dies més) i paternitat (tres dies més).

 

Upcnet premi conciliacio temps barcelona


El Director General d’UPCnet i IThinkUPC, Josep Maria Ciervo, va ser l'encarregat de recollir el guardó, juntament amb Marina Ruiz, Directora de Corporate Services, i Carme Ortolà, cap de Recursos Humans. Josep Maria Ciervo va destacar que "per a nosaltres la flexibilitat que oferim als nostres empleats és sinònim de compromís i responsabilitat".

Aquest Premi pretén reconèixer públicament la tasca de les empreses de la ciutat de Barcelona que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps, flexibilitat i equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social. L'acte del lliurament del Premi va estar presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que va dir: “És una alegria constatar que cada any són més les empreses que aposten per la conciliació i la coresponsabilitat, i també constatar que, cada cop més, les mesures que s’apliquen s’ajusten a les necessitats de les dones i dels homes. Fins i tot van més enllà del que marca la llei i els convenis col·lectius, que molts cops són insuficients”.

 

Guanyadors premi conciliacio temps barcelona