Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Notícies / Exposició "L'enginy (in)visible" a l'edifici Vèrtex

Exposició "L'enginy (in)visible" a l'edifici Vèrtex

Aquesta exposició itinerant sobre la representació de la dona en el món de la tecnologia en el passat, el present i el futur, estarà disponible a la planta 2 del Vèrtex fins al 30 de juny

Durant uns dies podrem gaudir, a la planta 2 de l'edifici Vèrtex, de l’exposició itinerant sobre dones i tecnologia "L'enginy (in)visible. Dones i tecnologia: passat, present i futur". Es tracta d'una exposició de sensibilització impulsada per persones de la UPC, UVic, Societat Catalana de Tecnologia i HP, basada en un treball de recerca de diferents investigadores de la UPC i l'impuls de Núria Salán, professora a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, de la UPC, i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia.

Començarà a circular a centres i biblioteques de la UPC però estarà fins al dia 30 de juny exposada a l'edifici Vèrtex, de manera que si estàs interessat en saber per què hi ha tan poques dones a l'àmbit de la tecnologia, conèixer dones pioneres i opinions de persones especialistes, o d'estudiantes i titulades dones, entre d'altres, no te la pots perdre!