Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Notícies / El nostre programa People First!, un any després

El nostre programa People First!, un any després

Fa un any que el nostre programa d'iniciatives per a la conciliació personal i laboral dels nostres treballadors va rebre un premi de l'Aj. de Barcelona

 

Ja ha passat un any des que el nostre programa d'iniciatives People First! va ser reconegut amb el "V Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps" de l'Ajuntament de Barcelona. Aquest programa de mesures, que estem duent a terme tant a UPCnet com a IThinkUPC des de fa diversos anys, té com a principal objectiu facilitar el desenvolupament professional i personal de les persones de les dues empreses.

Amb ocasió del lliurament dels premis d'enguany, que va tenir lloc el 19 de març passat, els organitzadors han enregistrat aquest vídeo perquè les empreses guanyadores del certamen anterior expliquem, un any després, com valorem haver rebut aquest premi i quins són els beneficis i aprenentatges que hem obtingut.

En el nostre cas l'experiència ha estat molt positiva i el premi ens ha animat a seguir treballant en aquesta línia, tot posant en marxa noves mesures de conciliació que han fet créixer el nostre programa People First!.

També en el marc d'aquest esdeveniment, La Vanguardia ha publicat el monogràfic "Empreses que posen per davant les persones", en el que s'inclou una entrevista a Josep Maria Ciervo, director general d'UPCnet i IThinkUPC que duu per nom "Volem un bon equilibri entre treball i vida personal".