Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Notícies / Continuem apostant per la qualitat

Continuem apostant per la qualitat

AENOR renova les nostres certificacions de les normes ISO 20000 i ISO 27001

A la nostra organització hem fet una aposta clara per la qualitat, tant des del punt de vista dels serveis que oferim com del nostre model de gestió. El nostre objectiu principal és mostrar la qualitat i la feina ben feta que formen part del nostre ADN. En aquesta línia, ja fa nou anys que ens vam proposar obtenir diverses certificacions que ens ajudessin a comprovar que el nostre model de gestió està alineat amb les bones pràctiques internacionals més estàndards. 

En aquests moments, ens complau compartir que acabem de renovar les certificacions de les normes ISO 20000, específica per a la prestació de serveis TIC, i ISO 27001, centrada en la seguretat de la informació.

L’entitat certificadora AENOR, en el seu informe de renovació, ha destacat com a punts forts alguns dels nostres sistemes d'informació: la nostra base de dades d'operació (KBTIC), el model de CMDB i Acords de servei, així com la publicació dels problemes coneguts de cada servei al portal dels serveis TIC de la UPC. També ha ressaltat la creació dels 4 grups d'Arquitectura de Tecnologia i Operacions, el model de seguiment de l'encàrrec de gestió amb la UPC, i el sistema dinàmic d'elecció de projectes de millora.