Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Canal Ètic

Canal Ètic

Si voleu denunciar algun fet que creieu que ha de conèixer el Comitè Ètic d’UPCnet, fer alguna consulta o enviar un suggeriment, utilitzeu aquest canal.

 

Què és el Canal Ètic?

El Canal Ètic és un component fonamental del nostre model de prevenció i control que, d’acord amb l’article 31 bis del Codi Penal, inclou les mesures adequades per prevenir, reduir, detectar i actuar contra la comissió d'irregularitats, infraccions de normatives i infraccions penals a UPCnet.

Facilita a totes les persones de la companyia, així com a tercers, un mitjà per notificar de bona fe, i sobre la base d'indicis raonables, aquelles circumstàncies que puguin comportar un incompliment, irregularitat o infracció penal, així com qualsevol altra situació, debilitat o dubte relacionat amb el nostre Codi Ètic.

 

Com funciona?

El Canal Ètic regeix pels següents principis:

 

100% CONFIDENCIAL

Es garanteix en tot moment la confidencialitat de la identitat de la persona que fa ús del canal i es possibilita que la persona pugui mantenir la seva identitat anònima.

100% SEGUIMENT

Es conserva un registre amb totes les comunicacions rebudes, de les respostes donades i de les accions que es prenguin, garantint la confidencialitat.

100% CONFIANÇA

Tothom té l’obligació d’utilitzar el canal de bona fe. El seu mal ús podria comportar sancions disciplinàries en cas de denúncies infundades, incertes o falses.

 

Fes servir el Canal Ètic

Els camps marcats amb un * són obligatoris.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  1. Responsable: UPCnet, Serveis d'Accés a Internet de la Universitat Politècnica de Catalunya, SLU.
  2. Finalitat: atendre consultes i sol·licituds.
  3. Base legal: l'autorització mitjançant l’acceptació de la present política de protecció de dades.
  4. Destinataris: no cedirem dades a tercers, excepte per obligació legal.
  5. Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió, així com els altres drets reconeguts a la normativa vigent, enviant-nos un missatge a privacyupcnet.es.
  6. Més Informació: consulta la nostra política completa de protecció de dades.